Kerstconcert 'In dulci jubilo'

Giovanni di Paolo di Grazia (ca. 1399-1482), Vijf dansende engelen, 1430-35, olieverf op paneel, 54 x 66 cm, Musée Condé, Chantilly

Ieder jaar geven we ons traditionele Kerstconcert. Je kunt genieten van mooie kerstmuziek. We zingen afwisselend a capella en met instrumentale begeleiding. Ook klinkt het prachtige orgel van de Lutherse Kerk.

Datum:   zondag 12 december 2021

Tijd:        15.00 uur

Locatie:  Lutherse Kerk - Lutherse Burgwal 7, 2512 CB Den Haag

Toegang: €12,50 bij bestelling vooraf

€15,00 aan de deur van de kerk

€  7,50 kinderen, scholieren en studenten

Bijzonderheden: Na afloop Glühwein en warme chocolademelk met door de koorleden zelfgemaakte zoete en hartige lekkernijen.

Aanmelden: via onderstaand formulier.

Je bestelling is definitief na overmaking van het totaalbedrag op bankrekeningnummer:

NL44 INGB 000 388 67 94 t.n.v. Haags Kleinkoor. Graag hierbij vermelden: 'Kerstconcert 2019' en het aantal personen (+ eventueel aantal kinderen/scholieren/studenten). Als de naam van je betaalrekening niet overeenkomt met de naam die je hier hebt ingevuld, vermeld dan ook de naam en/of e-mailadres op dit formulier in de omschrijving van de betaling. Na ontvangst van de betaling sturen wij je de toegangskaart(en) per email.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door: