Kerstconcert 'Puer natus est in Bethlehem'

De geboorte van Christus, Meester van de Brunswijkse Triptiek, ca. 1490 - ca. 1500 - Coll Rijksmuseum

Je kunt genieten van mooie kerstmuziek. We zingen afwisselend a capella en met instrumentale begeleiding. Ook klinkt het prachtige orgel van de Lutherse Kerk.

Datum:   zondag 11 december 2022

Tijd:        15.00 uur

Locatie:  Lutherse Kerk - Lutherse Burgwal 9, 2512 CB Den Haag

Toegang: €15,00 volwassenen

€10,00 kinderen, scholieren en studenten

Na afloop:  Glühwein en warme chocolademelk met door de koorleden zelfgemaakte lekkernijen.

Reserveer je plaats

Je kunt de toegang tot ons kerstconcert reserveren door onderstaand formulier in te vullen. Twee weken voor het concert ontvang je de link naar de ticketshop waar je de kaarten kunt bestellen en betalen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bereikbaarheid Lutherse Kerk

Openbaar vervoer:

Halte Grote Markt (tramtunnel): Tram 2 en 6; RandstadRail 3 (34) en 4

Halte Grote Markt (boven): Bus 25 en 130

Lijn 15. Uitstappen bij Kalvermarkt. Wandel door de Grote Marktstraat naar de Lutherse Burgwal (12 min.) en ga linksaf de Lutherse Burgwal op.

Fiets:

Biesieklette fietsenstalling Grote Markt, Laan 6, 2512 GM Den Haag

Biesieklette fietsenstalling Raamstraat 2512 CA Den Haag

Parkeren:
Q-Park Lutherse Burgwal (naast de kerk)

Q-park Grote Markt, Prinsegracht 10-19, 2512 GA Den Haag

P+R terrein Hoornwijck: U kunt uw auto bij Hoornwijck parkeren. Het parkeerticket geeft tevens recht op vervoer per O.V. naar de binnenstad.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door: