We zijn er weer!

Na bijna 1,5 jaar stilte is het Haags Kleinkoor blij zich weer te kunnen laten horen en we willen die vreugde graag met jullie delen. We zingen een selectie uit ons brede repertoire. Het koor zal als geheel samen zingen én er zullen trio’s en solo’s te horen zijn. We nodigen jullie uit te komen luisteren op deze avond vol muziek.

In de Noorderkerk is voldoende ruimte om de bezoekers op veilige afstand van elkaar te laten zitten. Het aantal plaatsen is wel beperkt, dus wacht niet te lang met je reservering.

Datum:   donderdag 30 september 2021

Tijd:        20.15 uur

Locatie:  Noorderkerk, 1e Schuytstraat 11, 2517 XB Den Haag

Toegang: Gratis, vrijwillige bijdrage achteraf

Aanmelden: via onderstaand formulier - dit met oog op het beperkte aantal plaatsen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.